TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

Tämä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen selvitys henkilötietojen käsittelystä.

REKISTERINPITÄJÄ

Tmi Johanna Koskinen
Virtaintie 887
61650 Kalakoski
Y-tunnus 3309858-5

REKISTERIN YHTEYSHENKILÖ

Johanna Koskinen
Virtaintie 887
61650 Kalakoski
johanna@johannakoskinen.com

REKISTERIN NIMI JA YLLÄPIDON PERUSTE 

  • Tmi Johanna Koskisen asiakasrekisteri
  • Tmi Johanna Koskisen sähköpostilista

REKISTERIIN LIITTYVÄ SIVUSTO

  • www.johannakoskinen.com

MIHIN TARKOITUKSIIN TIETOJASI KERÄTÄÄN JA KÄSITELLÄÄN?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • yhteydenpitoon ja tiedottamiseen
  • laskutukseen ja kirjanpitoon
  • yhteistyön toteuttamiseen
  • yhteistyön ja palveluiden kehittämiseen
  • maksamiseen, laskutukseen ja kirjanpitoon
  • mielipide- ja markkinatutkimuksiin 
  • palvelun laadun kehittämiseen
  • markkinointiviestintään
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen eri asiakasryhmille 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Tmi Johanna Koskisen asiakasrekisteriin tallennetaan tarpeen mukaan seuraavat henkilötiedot:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritysasiakkaan yrityksen nimi
  • Yritysasiakkaan y-tunnus
  • Tietoja käsitellyistä tilauksista sekä ostetuista tuotteista ja palveluista.

Tmi Johanna Koskisen sähköpostilista sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etunimi
  • Sähköpostiosoite

MISTÄ SAAMME TIETOSI?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja vain sinulta itseltäsi. Saamme tietosi, kun esimerkiksi ostat Tmi Johanna Koskisen palveluita, tilaat uutiskirjeen tai annat tiedot itse esimerkiksi tapaamisen yhteydessä.

MILLÄ OIKEUSPERUSTEELLA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Keräämme asiakkailtamme henkilötiedot pääsääntöisesti oikeutetun edun perusteella. Jos olemme tehneen sopimuksen edustamasi yrityksen kanssa, käsittelyn oikeusperusteena on sopimus. 

TIETOJEN ANTAMISEN PAKOLLISUUS JA ANTAMATTA JÄTTÄMISEN SEURAUKSET?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilö on ostanut Tmi Johanna Koskisen palveluita, tilannut uutiskirjeen tai antanut muussa kuten tapaamisen yhteydessä yhteystietonsa.

Sivustoilla on käytössä evästeitä ja Google Analytics.

KOMMENTIT

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle, keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. 

MUILTA SIVUSTOILTA UPOTETTU SISÄLTÖ

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia ja artikkeleita). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

KENELLE JAAMME TIETOSI

Tietoja ei luovuteta Tmi Johanna Koskisen ulkopuolelle.

Henkilötietojen käsittelijät

Johanna Koskinen

Tilitoimisto, sen osalta kuin se on kirjanpitoa ja tilinpäätöstä varten tarpeen (esim. myyntilaskujen käsittely). 

Uutiskirje-ohjelma ConvertKit, https://convertkit.com/

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. 

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN EU-MAIDEN ULKOPUOLELLE

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOA

Säilytämme tietojasi viisi vuotta asiakassuhteen päättymisestä. Tämän jälkeen tiedot poistetaan ja tuhotaan tietoturvallisella tavalla.

Sähköpostilistalta tiedot poistetaan ilman erillistä pyyntöä, jos asiakas ei ole avannut hänelle lähetettyjä uutiskirjeitä tai markkinointiviestejä 6 kuukauteen. 

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

  • Oikeus nähdä omat henkilötiedot niin halutessaan.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen tai poistamiseen.
  • Oikeus saada tieto, jos henkilötietojasi oikaistaan tai rajoitetaan. 
  • Oikeus vaatia tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. 
  • Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointia. 

Emme suorita tämän tietosuojaselosteen puitteissa rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä, ellet sitä erikseen salli evästevalinnoillasi.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe).

Sinulla on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

MITEN KÄYTÄT OIKEUKSIASI?

Voit toteuttaa suuren osan edellä kuvatuista oikeuksistasi ottamalla yhteyttä yhteyshenkilö Johanna Koskiseen. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutettu).

HENKILÖTIETOREKISTERIN SUOJAUS 

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tmi Johanna Koskinen huolehtii tietoturvasta mm. päivittämällä salasanat säännöllisesti ja käyttämällä aina mahdollisuuksien mukaan kaksivaiheista autentikointia.

Johannakoskinen.com-sivustolla on ssl-sertifikaatti ja yrityksellä on asianmukaiset virustorjuntaohjelmistot päälaitteillaan.

Yrityksen lukuun toimivien yritysten kanssa tehdään asianmukaiset sopimukset henkilötietojen lainmukaisesta turvallisesta käsittelystä. Yrityksen lukuun toimivat yritykset käsittelevät tietoja vain siinä laajuudessa, kuin heidän työtehtävänsä ja vastuunsa edellyttävät.