Hei muutoksentekijä

AUTAN BRÄNDIÄSI
NÄKYMÄÄN
SANOJEN VOIMALLA

KAIKKI LÄHTEE SANOISTA – MYÖS MUUTOS

Millä alalla sitten toimitkin, tavoittelemasi ihmiset todennäköisesti kohtaavat brändisi verkossa.

Ja vaikka verkko on visuaalinen, on teksti ylivoimaisesti tärkein sisällön muoto.

Sanojen voimalla luot yhteyden toiseen ihmiseen. Sanojen voimalla kerrot hänelle palveluistasi, myyt tuotteitasi ja saat lisää kauppaa. Sanojen voimalla innostat hänet brändisi missiosta.

Juuri siksi sanat ovat brändisi voimakkain vaikutuskeino.

Mutta entäs jos sana ei ole hallussa?

Ehkä sisälläsi kuplii (tai myrskyää!) halu luoda merkityksellisempää sisältöä ja rakentaa syvempää suhdetta yleisöösi, mutta osaaminen ei riitä. Tai vuorokaudessa tunnit tulevat vastaan.

Ehkä et ole täysin tunnistanut, mikä tekee yrityksestäsi erityisen ja miten sen pukisit sanoiksi.

Voi myös olla, että ajatus näkyvyydestä saa sydämen hakkaamaan, vaikka olisitkin jo pitkään halunnut tehdä asioita isommin.

Jos tunnistat itsesi näistä, ammattilaisen apu ja sparraus voi olla juuri se, mitä tarvitset.

VOIN AUTTAA, JOS…

✨ Olet lopen kyllästynyt piilottelemaan internetin peränurkassa

✨ Haluat olla 100 % varma, että brändisi erottuu kaikista muista vaihtoehdoista

✨ Haluat lisää näkyvyyttä ja vaikutusvaltaa (eettisesti tietenkin!)

✨ Haluat tehdä vaivatonta myyntiä ilman tyrkyttämistä

✨ Olet tajunnut, että puolihuolimattomasti tehty markkinointi ei vain hidasta missiosi toteutumista, vaan seisoo sen tiellä

Kumppani haussa ja kiire muuttaa maailmaa?

Minä voin auttaa. Olen Johanna Koskinen, copywriter, coach, brändistrategi, kääntäjä – ja ennen kaikkea ikuinen maailmanparantaja.

Minua on nuoresta saakka vienyt eteenpäin halu rakentaa reilumpaa maailmaa. Iso käännekohta oli se, kun löysin eläinoikeusliikkeen. Ymmärsin, että meissä kaikissa on voima muuttaa maailmaa, ja kun yhdistämme voimamme, meitä ei pysäytä mikään.

Siitä lähtien olen suunnitellut kampanjoita, järjestänyt tapahtumia, tehnyt vapaaehtoistyötä ja yrittänyt parhaani mukaan olla se muutos, jonka haluan maailmassa nähdä.

Olen myös aina rakastanut kieliä ja kirjoittamista, minkä vuoksi päädyin yliopistoon opiskelemaan englantia ja työskentelemään kääntäjänä.

Mutta muutama vuosi sitten aloin kaivata kääntäjän työn oheen jotain uutta. Halusin tehdä sanojen voimalla vielä paljon enemmän.

Silloin löysin copywritingin eli myyvän kirjoittamisen. Opiskelin copywriteriksi ensin Rastor-instituutissa Espoossa. Siitä tie vei kanadalaisen copywriting-expertti Alex Cattonin oppiin.

Syvennän jatkuvasti osaamistani copyn, markkinoinnin ja brändäyksen huippuasiantuntijoiden johdolla, sillä haluan olla paras mahdollinen kumppani intohimoisille, isosti ajatteleville brändeille, jotka taistelevat planeettamme ja sen asukkaiden puolesta.

Olet sitten vegaaniyrittäjä, verkkovalmentaja, vastuullinen verkkokauppias tai kuka tahansa muu muutoksentekijä…

Olisi mahtavaa tehdä yhteistyötä!

NÄIN VOIN AUTTAA SINUAKIN

COPYWRITING ELI TEKSTI JOKA MYY

Monella muutoksentekijällä myyntiä jarruttaa pelko siitä, että “tyrkyttää”. Mutta jos palvelusi tai tuotteesi tuo hyvää tälle planeetalle ja sen asukkaille, on pelko turha. Silloin myyminen on auttamista.

Myynticopy luo ikään kuin sillan sinun ja tavoittelemasi ihmisen välille. Kun viestisi perustuu empatiaan – kun copy saa unelmiesi asiakkaan tuntemaan itsensä nähdyksi ja kuulluksi – hän nousee sillalle ja alkaa kulkea sinua kohti.

Kun copy vielä kertoo tarinan, alkaa myynti sujua itsestään. Ja parhaimmillaan kerran kirjoitettu copy toimii uudestaan ja uudestaan, ympäri vuorokauden.

Juuri siksi ajatuksella kirjoitettu copy on yksi yrityksesi tärkeimmistä investoinneista.

Yhteistyön aluksi tutustun brändiisi perusteellisesti. Sukellan asiakkaasi sielun syövereihin. Kaivan esiin oikeat sanat. Terävöitän viestit. Autan erottumaan kaikista muista ja myymän ilman, että tunnet edes myyväsi.

Olen erikoistunut sähköpostimarkkinointiin, joka tuntuu hyvältä ja juuri siksi tekee tulosta.

Saat minulta myös nämä: nettisivujen tekstit, myyntisivut, liidimagneetit, laskeutumissivut, Meta-mainonta, yritystarinat, asiakastarinat, somepostaukset, ja tuotekuvaukset. 

Koulutettuna kieliammattilaisena sujuva copy onnistuu suomeksi ja englanniksi.

COPYWRITING-VALMENNUS 

Haluatko oppia kirjoittamaan parempia myyntitekstejä itse? Copywriting-valmennuksessa saat henkilökohtaista valmennusta houkuttelevan copyn kirjoittamiseen.

Olet sitten yrittäjä, markkinoinnin ammattilainen tai copywriterin urasta haaveileva freelancer, laadin valmennuksen sisällön juuri sinun tavoitteidesi mukaan.

Ehkä haluat vihdoinkin oppia kirjoittamaan myyntisivun, joka taatusti tuo myyntiä – ilman viikkokausien viivyttelyä, tyhjän näytön tuijottamista ja huijarisyndroomaa. (Tiedän täsmälleen, miltä se tuntuu…)

Tai ehkä haluat loihtia uutiskirjeitä, joita on kiva kirjoittaa ja joista saat ihastunutta palautetta lukijoiltasi.

Toimivan myynticopyn kirjoittamiseen ei tarvita tuputtamista tai minkäänlaista manipulaatioita.

Paras myynticopy yhdistää sinun ainutlaatuisen äänesi, tarinankerronnan ja ikiaikaiset markkinoinnin periaatteet…

Ja opetan mielelläni, miten sitä kirjoitetaan!

Valmennuskokemusta minulta löytyy vaikka muille jakaa, sillä olen viimeiset kaksi vuotta valmentanut uusia copywritereita (yli 400 oppilasta) mentorini Alex Cattonin Copy Posse Launch Pad -ohjelmassa.

Valmennusaikoja on rajoitetusti, joten ota ihmeessä yhteyttä jo tänään!

BRÄNDISPARRAUS JA MARKKINOINTI

Jokaisella menestyneellä yrityksellä on brändi, joka jää mieleen. Vaikka et haluaisikaan olla seuraava Oatly tai Apple, brändin kirkastaminen kannattaa, sillä johdonmukainen brändi on avain asiakkaasi sydämeen.

Jos haluat rakentaa brändin, joka oikeasti pystyy muuttamaan maailmaa, ensimmäinen askel on tehdä itsellesi täysin selväksi, mistä yrityksessä on kyse.

Kun tiedät, mitä teet, kenelle ja miksi, on helppo jatkaa ikimuistoisen brändin rakentamista viestinnän ja markkinoinnin keinoin.

Varsinkin tarinankerronta kannattaa, sillä ihmisaivot rakastavat tarinoita. Myös sinulla on läjäpäin tarinoita, joiden avulla jäät mieleen, muutat random klikkaukset onnellisiksi asiakkaiksi ja innostat yhä useamman ihmisen missiosi taakse.

Usein brändin kirkastamiseen ja markkinointiin kannattaa pyytää apua ammattilaiselta, joka näkee, mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen.

Autan maailmaa muuttavaa tuotettasi tai palveluasi erottumaan kaikista muista ja löytämään tiensä oikeiden ihmisten eteen!

Voin auttaa esimerkiksi näissä:

  • Brändisparraus
  • Brändikirjan (Brand Voice Guide) laatiminen
  • Tarinankerronnan hyödyntäminen
  • Markkinoinnin sparraus
  • Markkinointiviestinnän suunnittelu

Tämä kaikki onnistuu suomeksi ja englanniksi.

TOIMIVAT KÄÄNNÖKSET

Mietityttääkö verkkosivuston, blogin, tiedotteen, artikkelin tai muun tekstin käännättäminen? Pelkäätkö, että paluupostissa tulee kömpelöä käännöskieltä tai kökkö konekäännös, jota ei kehtaa päästää ihmisten ilmoille?

Säästä aikaa ja hermojasi ja anna työ ammattilaiselle, joka ymmärtää niin markkinoinnin kuin monikielisen viestinnän päälle!

Minulta onnistuvat luovaa otetta vaativat markkinoinnin ja viestinnän käännökset, jotka toimivat tismalleen siinä tarkoituksessa, johon ne on tarkoitettu. En ”vain” käännä, vaan autan sinua rakentamaan brändiäsi toisella kielellä. Katson jokaista toimeksiantoa osana brändin laajempaa viestintä- ja markkinointistrategiaa. 

Käännän mielelläni myös taiteeseen, kulttuuriin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin liittyviä tekstejä.

Kieliparini ovat suomi-englanti-suomi ja saksa-suomi.

Kaupan päälle saat vaivattoman yhteistyön: panostan selkeään kommunikointiin ja vuoropuheluun käännösprosessissa.

Mitä minusta sanotaan

Mietitkö vielä, olenko sopiva kumppani?

Jutellaan ensin hetki siitä, mistä olet tulossa ja minne menossa!

Alkukartoitus ei velvoita sinua mihinkään, mutta saattaa hyvinkin selkeyttää sekavia ajatuksia.

MUUTETAANKO MAAILMAA YHDESSÄ?

Ota yhteyttä ja jutellaan, miten!

THINGS PEOPLE HAVE SAID ABOUT MY EMAILS